Pazartesi, Mayıs 20

2013 yılının en iyi 10 ücretsiz blogger temasını indirin


2013 yılının en iyi 10 ücretsiz blogger temasını indirin


Aşağıdaki listede sizler için seçtiğim 2013 yılında en çok beğenilen  ücretsiz sunulmuş on blog temasını bulabilirsiniz. 

1: Busby Blogger Teması indir

Busby 2013 yılının popüler premium blogger temalarından biridir. Siyah şık bir tasarımı vardır. Busby teması Salahudin Ayubi blogger temasının bir benzeridir. Güzel ve temiz kodlanmış seo acısından google dostu, eklentileri ve şık footer kısmıyle en iyi temalardan birisidir.

Free premium blogger templates

2: Monop Blogger Teması

Monop Profesyonel bir blogger olan Mohammad Mustafa AhmadZai tarafından tasarlanmış arama motorları için full optimize edilmiş bir temadır.. SEO'su kuvvetli olan bu tema temiz bir tasarıma sahiptir. Aşağıya açılır menusu ve adsense uyumlu temadır. Tüm tarayıcılara uyumludur.


Free premium blogger templates

3: Devil's Workshop Teması

Devil's workshop SEO dostu bir çok poüler blogger tarafından kullanılan bir temadır. Bunun nedeni ise cok temiz bir kodlaması ve tasarıma sahip olmasında yatıryor. 

Free premium blogger templates


4: Mash 2 Blogger Teması

Mash 2 blogger bir başka blogger temasıdır. Tamamiyle wordpress den uyarlanmıştır. Dünya genelinde çok sayıda profesyonel blogger tarafından kullanılmakta. Mash 2 Seo dostu olup bir çok ücretli temadan daha iyi optimize edilmiştir.

Free premium blogger templates


5: Freshable Blogger Template

This blog has awesome designing which is created by Syed Faizan Ali the Author of MBL. Freshable template used world widely by so many bloggers & webmasters. it has well SEO plugins, awesome widgets and amazing stylishly texts & images.


Free premium blogger templates

Temayı görüntüle :  Demo
Temayı indir : Download

  6: Western Blogger Teması

Western SEO yapılandırması başarılı bir tema. Klasik bir tasarıma sahip ve güzel tasarlanmış akılda kalıcı bir üst kısıma (header) sahip.  Siyah renk yoğukukta bir tema.
Free premium blogger templates

Temayı görüntüle: Demo
Tema indir: Download

7: MBT Church Blogger Template

MBT Church Teması Brain Gardner tarafından wordpress teması olarak hazırlanmıştır. Mohammd Mustafa Ahmadzai ise bu wordpress temasını tamamiyle bloggera entegre etmiştir. Bu temanın 300$  civarında bir fiyattan satılacağı konuşuluyordu fakat MBT bu temayı yeni bloggerlar için ücretsiz olarak yayınlama kararı aldı. Tema klasik bir tasarıma sahiptir ve fark yaratan bir yan sütuna (sidebar) sahip. Bunun dışında Adsense ve sosyal medya uyumlu bir temadır.


Free premium blogger templates

 Demo -  Tema indir : Download

8: TechZine Blogger Template

TechZine Blogger Teması üst düzey bir blogger temasıdır ve dünya genelinde oldukça fazla profesyonel blogger tarafından kullanılmaktadır. 2013 yıının en populer temalarındandır. TechZine teması SEO dostudur. Klasik tasarıma sahiptir. Çok kullanılan eklentileri ve sosyal medya ekntegresi vardır. Bu temanın en önemli özelliklerinden bir diğeri de şimdiye kadar yukarıda paylaştığım temaların hepsinden daha hızlı bir sayfa yuklenmesine sahiptir. TechZine teması için en hızlı blogspot teması diyebiliriz. 

Free premium blogger templates
  
 Demo En hızlı blogger teması indir : Download

9: News Mag Pro Blogger Teması

NewMag Pro Blogger teması en iyi SEO optimizasyonu yapılmış temadır. Bu tema bir çok webmaster tarafından ve teknoloji blogcuları tarafından kullanılmışır. Tema muhteşem siyah tasarıma sahip ve profesyonel eklentileri vardır. Temadaki diğer muhteşem özellik ise slayt kısmı. son yazıları slayt olarak akıtıyor.

Free premium blogger templates


10: Metro Simple Blogger Template

Metro Simple blogspot teması profesyonel bir blog temasıdır. Bütün temalardan daha popüler olduğu söyleniyor. Sayfa yüklenmesi oldukça hızlı ve SEO dostu tasarımı ve kodlaması vaardır. Metro tasarımı Windows 8 ile popülerlik kazanmıştır.

Free premium blogger templates


kaynak: ss
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum:

  1. How to Add Robots.txt File into Blogger with Full Detail Analysis| Evrything of Robots.txt File

    http://www.bdserving.com/2013/09/how-to-add-robots.txt-file-into-blogger-blogspot.html

    YanıtlaSil